21.4.11

Resultat: Barça 0 - Real Madrid 1

Segon gran disgust de la temporada (o és que ja no recordeu el partit de l'Hercules?) Però aquest cop contra el Madrit. Bé, per aquells culés nous, ens agradaria recordar-vos (o explicar-vos, si no ho heu viscut) que aquesta situació era exactament igual fa 15 anys (i anteriors) però inversa: el Madrit anava guanyant lligues i jugant Xampions i el Barça es conformava amb guanyar-li un partit al Madrit al Nou Camp i de tant en tant una Copa del Rei/Generalísimo. O sigui, que si fa uns anys ens haguessin preguntat, ens haguéssim donat amb un canto a les dents per haver patit aquesta derrota d'ahir.

En quant al partit, típic partit de final. A Mou li va sortir bé, però va arriscar molt. Va fer una excel·lent primera part, desactivant a Iniesta i Xavi, però a la segona part, es van quedar sense piles (tot s'ha de dir, Guardiola va endarrerir a Iniesta i suposem que això també va ajudar) ... el Barça del mes de Desembre li hauria fotut 3 gols al Madrit... però MVP ja no són els MVP de finals de 2010 (aquesta és la única qüestió preocupant, la manca de xispa i energial de Messi, Villa i Pedro) i com el Barça no va marcar, quan se li va acabar la benzina (primera part de la pròrroga) la cosa ja va ser una ruleta... que va caure de la banda del Madrit. Mala sort que hagués de ser la Ronalda qui fes el gol, tot i que el veritable mèrit és de Di Maria, que es pixa a Alves i centra de meravella.

No se li pot posar cap però al Barça... va jugar, no va tenir sort... el Madrit va jugar, i va aprofitar la sort quan se li va presentar...

Ara, a no mirar la tele ni llegir diaris durant un parell de dies, fins que arribi dissabte. A veure si aquest any, els de Unai aprofiten el cansament i a veure si el Nou Camp es fa gran pels Navarresos... i liquidem la lliga d'una puta vegada.

Propera parada: Barça - Osasuna, la lliga en joc. Dissabte a les 20:00, per GolTV i Liga+ (o el camp, of course)