24.4.11

Resultat: Barça 2 - Osasuna 0

Tarda sense sorpreses... qui va escriure el post del partit la va encertar de ple: El Madrid es va follar el València pel davant i pel darrera i el Barça va suar la cansalada per treure's de sobre a l'Osasuna. Lo millor de la tarda: la mala llet continguda que va fer servir el Guardiola a la roda de premsa... missatge per navegants.

La nostra classificació: Moscacojonera i xavelo no van votar. Tenim quatre estrelles aquesta jornada, la qual cosa està molt bé. El líder, ga11ego va aconseguir posar uns puntets de distància amb el sr.moon i el dr.arrow, tot i que no és gaire tenint en compte que els partits de champions donaran puntuació triple. txinasky, chuky i mori van completar el quadre d'honor, tots aconseguint pujar llocs a la classificació.

Propera aturada (cardíaca): Bernabéu. Real Madrid - Barça, Semifinals de Xampions, dimecres a les 20:45, per TV3 (o al camp, si teniu temps i collons)

3 comentaris:

PBBP ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ga11ego ha dit...

Lo que más me jode, es ver como al final, al Valencia le ha salido bien el masaje al Madrid... el Villarreal no ha podido ganar en Sevilla y se queda a 6 puntos... para que al final, el Madrid pueda ir a su campo a pasearse...

¿Y dicen que la liga es ecuánime?

xavelo ha dit...

m 0
b 2
que luego se me olvida...