10.5.11

A per la tercera consecutiva!!!!!

Un, dos tres, butifarra de pagès. Tal i com cantava La Trinca els hi podem dedicar aquest himne a tot el madridisme, a la "central lechera", a Mou, a Florentino i a tots els gilipolles de la Ronalda i companyia que en quatre partits es van dedicar a fotre hòsties i no a jugar a futbol. En aquesta jornada intersetmanal cau una tercera lliga pel seu propi pes. Al qui millor futbol ha practicat, al qui més ha estimat la pilota, al qui més respecte ha mostrat vers als seus rivals, i al qui menys gols hauran encaixat en l'història de la lliga, al millor. Ni villaratos, ni polles, el torneig de la regularitat és el que més justicia fa en tota la temporada i aquest és del Barça per mèrits propis en els darrers tres anys. I això té molt de mèrit.

L'importància de guanyar la lliga aquesta jornada és clau, perquè així disposariem de més temps per prepara com cal la final de Champions (sí, aquest partit que no jugarà el Mandril, jojojojojo). Només ens cal un punt i ja serem matemàticament campions. I per aconseguir-ho hi ha dos opcions: A) El Mandril juga aquesta nit a Mordor contra els seus veïns, el Getafe. Però aquests s'estàn jugant la permanència, mentres que Mou sembla haver abaixat els braços. No només no ha convocat als seus dos porters, Casillas i Dudek, i jugarà un del filial, sino que a més sembla estar més enfeinat fitxant jugadors per la propera temporada (vaja! Tant rajar sobre l'alineació de Preciado al Camp Nou...). Per tant, l'opció a és difícil però no impossible. B) Demà el Barça fa els deures i torna a guanyar una lliga al Ciutat de València com ja va fer amb el Rijkaard. Només un empat ja ens valdria, és clar que el Levante també s'està jugant la permanència, doncs ara està a quatre punts de distància del descens quan encara resten nou punts per disputar-se.

Sigui com sigui està clar que el Barça ha de ser campió quan abans millor i si és avui mateix molt millor. Campiolooooooones, campiolooooooooones!!!!

Llevant UD - FCB
Dimecres, 11. 20h. Canal+.
Lliga. Jornada 36.
Estadi: Ciutat de València.

12 comentaris:

PBBP ha dit...

Xavi SiS ha dit...

No puc permetrem més despistes...
Sento l'alè de YoSoyLaJuani al clatell... Som-hi!!!

Llevant 0
Barça 2

Per cert: ens faran el passadís XD

10 maig, 2011 09:09

Irene ha dit...

Llevant 0
Barça 3


oe oe oe oe, oeee, oeeee, oe oe oe oe, oeee, oeeeee.

txinasky ha dit...

levante 1
otra liga 2

ga11ego ha dit...

Llevant 0
Barça 2

Lo del Madrid és al·lucinant... s'han convertit en els esclaus del Mendes. Tenen un tio que no fa res per l'equip, que només fa gols en partits intrascendents i ningú gosa dir absolutament res.

sr.moon ha dit...

Levántese 0
Campeolones 3

Increible veure com estan a Madrid, realment desquiciats.

ip65 ha dit...

Lev 0
Fcb 2

Moscacojonera ha dit...

a segunda 0
a canaletes 3

siiiiiiiiii!!!!! campioooooooons!!!!!

chucky ha dit...

agache- 0
campeolones- 4

Florencule ha dit...

Levante: 0
Barça: 3

mori ha dit...

levante 0
levanta la liga 3

arrow ha dit...

piau: L 1 FCB 4

arrow: 0-2

PBBP ha dit...

Apreciados porreros. Algo ha pasado que escapa a nuestro entendimiento. Esta mañana, estábamos serenos, sin alcohol, sin drogas... llevábamos más de 24 horas limpios...

Hemos hecho el post. Bueno, lo ha hecho el becario, pero lo hemos verificado y se ha colgado...

Y ahora no está. ¿Ha pasado algo con blogger?