29.8.11

The End

Benvolguts socis de la PBBP. Durant el mes d'Agost hi va haver una reunió de la Junta de Govern amb l'objectiu de debatre el futur de la Porra (que no de la Penya) Vam aprofitar per entregar el premi de la temporada passada a Dr. Arrow i beure per celebrar-ho... i clar, vam agafar un pet com una catedral i no vam debatre res.

Així que una vegada passada la ressaca, esperant a veure què feia el Barça a les dues Supercopes, ens vam adonar que tornarem a tenir una temporada amb 60 o més partits. Les últimes dues temporades ens han deixat esgotats i la crisi ens ha colpejat amb força: no hem trobat cap becari que vulgui pagar-nos les birres a canvi de treballar (sembla que la crisi no ha colpejat prou fort als becaris encara o serà que la PBBP no queda bé al CV de ningú?)

Així doncs, veient que no és possible tenir un voluntari que escrigui un post per cada partit ni un altre voluntari que escrigui un post per cada resultat, a més d'un tercer que mantingui els resultats, hem optat per descansar aquesta temporada. Ens sap greu que el post per l'anada de la supercopa espanyola provoqués una certa il.lusió, especialment a Txinasky que va encertar el resultat, però la vida es dura i al final tot s'acaba.

La PBBP seguirà existint, i aquest blog seguirà actiu, amb comentaris posats per la Junta que podran ser comentats per qui vulgui... així que no esborreu dels vostres favorits aquest link, que sempre us pot sorprendre amb algun comentari interessant sobre el Barça...

Doncs queda dit... aquest any no hi ha porra...

4 comentaris:

ga11ego ha dit...

Ben fet. A més, amb aquests resultats, ni deu els encertarà....

Moscacojonera ha dit...

Valencia 1
barça 3

Moscacojonera ha dit...

uy! és veritat que ja no hi ha porra! Merda! Això em passa per no llevar-me d'hora com digué el profeta.

ga11ego ha dit...

Jo jo jo jo